Vill ni hyra ut?Som uppdragsgivare får ni hjälp med att hyra ut kontorslokaler, butikslokaler och lagerlokaler. Newoffice har lång erfarenhet av uthyrning av såväl enstaka lokaler som hela fastigheter och vi åtar oss alla typer av uthyrningsuppdrag. Med vårt kontaktnät och våra kunskaper om fastighetsmarknaden i Stockholm fungerar vi som ett personligt stöd genom hela uthyrningsprocessen.

Ständig kontakt med lokalmarknaden
Som uthyrningskonsult har vi ständig kontakt med de olika aktörerna på fastighetsmarknaden. Vi känner såväl fastighetsägare som övriga fastighetskonsulter och har dagligen kontakt med en stor mängd lokalsökande företag. Det ger oss insikter i och kunskaper om vad som efterfrågas på lokalmarknaden, vilka områden som är mest eftertraktade samt relevanta hyresnivåer.

Hyresbarometern
Se hyresnivåerna för olika stadsdelar i Stockholms innerstad i vår hyresbarometer.

Vi hjälper er med allt inom uthyrning:
• Projektuthyrning
• Lokalförmedling
• Analys av uthyrningsobjekt

Projektuthyrning
Vid uthyrning av hela fastigheter eller flera lokaler i samma fastighet hjälper Newoffice till med hela arbetsprocessen. Vi inleder med att analysera objektet och marknaden, bearbetar kunder, genomför visningar för intressenter samt ordnar med kontraktsskrivning. I den här arbetsprocessen har vi ett nära samarbete med arkitekter, reklambyrå och projektledning. Läs mer om vår arbetsprocess.

Lokalförmedling

Uthyrningsuppdrag
Som uppdragsgivare får ni hjälp med att hyra ut kontorslokaler. Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand. Genom engagerat arbete och fastighetsmarknadens bredaste kontaktnät hittar vi rätt hyresgäst till er lokal. Newoffice sköter allt från marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar till förhandlingar med hyresgästen fram till kontraktstecknande.

Förmedling av hyresgäster

• På en öppen fastighetsmarknad förmedlar vi era lediga lokaler till lokalsökande företag.

• Vid uthyrning av kontorsrum eller utrymme på kontorshotell marknadsför Newoffice objektet till vårt stora kontaktnät och förmedlar intressenter till er. Som uppdragsgivare sköter ni sedan visningar och fortsatta kontakter med potentiella hyresgäster men ni får stöd och hjälp av oss per mejl och telefon.

Analys av uthyrningsobjekt
Vilken potential har ert uthyrningsobjekt? Vi tar oss an uppdrag på timbasis där vi analyserar en specifik delmarknad för att utvärdera potentialen för ett uthyrningsobjekt. Vilka är de andra fastighetsägarna i området? Hur ser konkurrenssituationen för lediga lokaler ut? Vilken status och identitet har området? Hur fungerar service och kommunikationer? Vem skulle passa som lokalhyresgäst i er fastighet?

Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta