Din mäklare för kommersiella fastigheter i Stockholm

Mäklare för kommersiella fastigheter i Stockholm

Välkommen till Newoffice, din mäklare för kommersiella fastigheter i Stockholm. Vi är Sveriges största uthyrningskonsulter av lediga lokaler och är specialister på butiker, kontor, lager och industrilokaler.

En komplett mäklare för dina kommersiella fastigheter

Som uppdragsgivare får ni hjälp med att hyra ut kontorslokaler, butikslokaler och lagerlokaler i Stockholm. Newoffice har lång erfarenhet av uthyrning av såväl enstaka lokaler som hela fastigheter och vi åtar oss alla typer av uthyrningsuppdrag. Med vårt kontaktnät och våra kunskaper om fastighetsmarknaden i Stockholm fungerar vi som ett personligt stöd genom hela uthyrningsprocessen. Vi är därför den enda mäklare du behöver kontakta då vårt fokus är på exklusiva lokaler.

Vi hjälper till med allt inom uthyrning av kommersiella fastigheter:

  • - Projektuthyrning
  • - Lokalförmedling
  • - Analys av uthyrningsobjekt
  • - Analys av marknaden
  • - Rådgivning
  • - Visningar och kontraktsskrivning
  • - Samarbete med reklambyrå, arkitekter och projektledning

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholmsområdet.

Idag består Newoffice av ett professionellt team av uthyrningskonsulter som främst arbetar med breda uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har det som krävs för att nå framgång på den kommersiella fastighetsmarknaden.

Ta kontakt med oss om ni vill veta mer. Välkommen till Newoffice!


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta