Lediga lokaler i Stockholm

Lediga lokaler i Stockholm

Vi hittar lediga lokaler i Stockholm

Välkommen till Newoffice, dina specialister på uthyrning av kontor, butiker, lager och industrilokaler i Stockholm. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler.

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm.

Kunnigt uthyrningsteam för lediga lokaler

Idag består Newoffice av ett slipat team av uthyrningskonsulter som primärt arbetar med exklusiva uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Vi tar även hand om lokalsökande företag och hjälper dem att hitta lediga lokaler att hyra. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång.

Stort utbud av fastigheter och lediga lokaler med fokus på Stockholm

Som Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler i Stockholm hjälper vi varje år fastighetsägare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgäster till kontor, butiker, lager och industrilokaler.

Lediga lokaler kostnadsfritt i Stockholm

Som ett lokalsökande företag får ni tillgång till hela utbudet av lediga lokaler – kostnadsfritt. Newoffice samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm kan ni lämna över allt ansvar till oss och fokusera på er kärnverksamhet. Utifrån era specifikationer och behov söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram de alternativ som passar just er.

Vi samordnar lokalvisningar och hjälper till med utvärdering av de olika lokalalternativen fram till kontraktsskrivande.

Välkommen att ta kontakt med Newoffice. Vi hjälper er mer än gärna genom vårt utbud av lediga lokaler i Stockholm, och vi bistår med all rådgivning!

Nyckelord:
Lediga lokaler Stockholm


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta