Lediga lokaler i Stockholm City

Lediga lokaler i Stockholm City

Vi hittar lediga lokaler i Stockholm City

Välkommen till Newoffice. Vi är den professionella och kompetenta uthyrningskonsulten för lediga lokaler i Stockholm City. Oavsett om du är på jakt efter en ledig lagerlokal, butik, eller kontor så är vi med er genom hela processen, från behovsanalys och utvärdering till lokalvisning och kontraktsskrivande.

En kompetent och lyhörd partner & ett kunnigt team

Newoffice är Sveriges största uthyrningskonsult för lediga lokaler i Stockholm City. Med oss som din partner får du bland annat:

  • - Ett slipat team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar
  • - Ett brett och unikt kontaktnät
  • - Personligt och professionellt bemötande
  • - Lyhördhet och intresse för alla önskemål, behov och krav
  • - Tillgång till hela fastighetsmarknaden för lediga lokaler i Stockholm City
  • - Kostnadsfri sökfunktion av våra lokaler

Vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler inom Stockholmsområdet.

Uthyrning av lediga lokaler startar här!

När ni tar hjälp av Newoffice för uthyrning av lediga lokaler i Stockholm City får ni en engagerad partner med fastighetsmarknadens bredaste kontaktnät. Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand.

Vi sköter allt från marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar till förhandlingar med hyresgästen fram till kontraktstecknande.

Sök efter lediga lokaler kostnadsfritt i Stockholm City

Som ett lokalsökande företag får ni kostnadsfri tillgång till hela vårt utbud av lediga lokaler. Newoffice samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm City är det oss ni ska kontakta när vi vill hyra en ny lagerlokal.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta lediga lokaler i Stockholm City utefter just dina specifikationer? Välkommen att ta kontakt med oss på Newoffice så berättar vi mer!

Nyckelord:
Lediga lokaler Stockholm City


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta