Lediga lokaler på Kungsholmen

Lediga lokaler på Kungsholmen

Vi hittar lediga lokaler på Kungsholmen som passar din verksamhet!

När du letar efter lediga lokaler på Kungsholmen finns det bara en partner att kontakta. Newoffice är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och dina specialister på uthyrning av kontor, butiker, lager och industrilokaler i hela Stockholmsområdet.

Newoffice erbjuder dig rådgivning och hjälp att hitta lediga lokaler på Kungsholmen, lokaler som passar perfekt för just din verksamhet och dina behov. Vårt fokus är alltid på våra uppdragsgivare, deras verksamhet och behov samt hur affären ska bli lönsam. Vi är noga med att skapa goda relationer med intressenterna och är alltid lyhörda inför deras önskemål och lokalbehov. Det gör att vi snabbt och smidigt kan hitta rätt hyresgäster till rätt lokal.

Hitta lediga lokaler på Kungsholmen - kostnadsfritt

När du är på jakt efter lediga lokaler på Kungsholmen får ni tillgång till hela vårt utbud av lediga lokaler – kostnadsfritt. Newoffice samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler på Kungsholmen kan ni lämna över allt ansvar till oss och fokusera på er kärnverksamhet.

Hyra ut din lediga lokal på Kungsholmen?

Vill ni hyra ut era lediga lokaler är det också något vi på Newoffice sköter. Som uppdragsgivare får ni hjälp att hyra ut så väl enskilda lokaler som hela fastigheter. Vi åtar oss alla typer av uthyrningsuppdrag, speciellt på Kungsholmen.

Många kompetenser

Idag består vi av ett slipat uthyrningsteam som i första hand arbetar med exklusiva uthyrningsuppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Vi tar även hand om lokalsökande företag till lediga lokaler på Kungsholmen.

Vi är ett komplett team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar. Vi har ett brett och unikt kontaktnät, vilket bidrar till vår framgång.

Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper er gärna genom vårt utbud av lediga lokaler på Kungsholmen, och vi bistår med all rådgivning!

Nyckelord:
Lediga lokaler Kungsholmen


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta