Lediga kontorslokaler i Stockholm - vi hjälper dig - New Office

Lediga kontorslokaler i Stockholm

Vi hittar lediga kontorslokaler i Stockholm

Välkommen till Newoffice, dina specialister på uthyrning av butiker, lager, industri- och kontorslokaler i Stockholm. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga kontorslokaler och vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler.

Oavsett om du är på jakt efter lediga kontorslokaler, butiker, eller lager så är vi med er genom hela processen, från behovsanalys och utvärdering till lokalvisning och kontraktsskrivande.

Med oss som din partner får du bland annat:

 • - Ett slipat team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar
 • - Ett brett och unikt kontaktnät
 • - Personligt och professionellt bemötande
 • - Lyhördhet och intresse för alla önskemål, behov och krav
 • - Tillgång till hela fastighetsmarknaden för lediga kontorslokaler i Stockholm
 • - Kostnadsfri sökfunktion av våra lokaler

  • Vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm.

   Upptäck våra lediga kontorslokaler – kostnadsfritt i Stockholm!

   När du är på jakt efter lediga kontorslokaler i Stockholm får ni kostnadsfri tillgång till hela lokalutbudet. Newoffice samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm, och vi har marknadens största utbud av lediga lokaler att hyra.

   Uthyrning av lediga kontorslokaler i Stockholm startar här!

   När ni tar hjälp av oss för uthyrning av lediga kontorslokaler i Stockholm får ni en engagerad partner med fastighetsmarknadens bredaste kontaktnät. Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand.

   Vi sköter allt från marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar till förhandlingar med hyresgästen fram till kontraktstecknande.

   Då fastighetsmarknaden är komplicerad och komplex, erbjuder vi även rådgivning och specialistkompetens. Vi vill helt enkelt att din affär ska bli lönsam.

   Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta lediga kontorslokaler i Stockholm eller hyra ut din yta? Välkommen att ta kontakt med oss på Newoffice så berättar vi mer!

   Nyckelord:
   Lediga kontorslokaler Stockholm


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta