Ledig lagerlokal i Stockholm

Ledig lagerlokal i Stockholm

Välkommen till Newoffice. Vi är den professionella och kompetenta uthyrningskonsulten för lediga lokaler i Stockholm. Oavsett om du är på jakt efter en ledig lagerlokal, butik, eller kontor så är vi med er genom hela processen, från behovsanalys och utvärdering till lokalvisning och kontraktsskrivande.

En komplett partner och ett kunnigt team

Newoffice är Sveriges största uthyrningskonsult för lediga lokaler inom Stockholm. Med oss får du bland annat:

  • - Ett slipat team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar
  • - Ett brett och unikt kontaktnät
  • - Personligt och professionellt bemötande
  • - Lyhördhet och intresse för alla önskemål, behov och krav
  • - Tillgång till hela fastighetsmarknaden för lediga lokaler i Stockholm
  • - Kostnadsfri sökfunktion av våra lokaler

Vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm.

Uthyrning av ledig lagerlokal börjar här!

När ni tar hjälp av oss för uthyrning av en ledig lagerlokal i Stockholm får ni en engagerad partner med fastighetsmarknadens bredaste kontaktnät. Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand.

Newoffice sköter allt från marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar till förhandlingar med hyresgästen fram till kontraktstecknande.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta en ledig lagerlokal i Stockholm eller hyra ut din yta? Välkommen att ta kontakt med oss på Newoffice så berättar vi mer! 


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta