Lagerlokaler i Stockholm

Lagerlokaler i Stockholm

Välkommen till Newoffice, det självklara valet när du är på jakt efter lagerlokaler i Stockholm.

Som Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler har vi blivit kända som erfarna, engagerade och entusiastiska med gedigen kunskap om uthyrning och rådgivning. Vi har inte bara fastighetsmarknadens största kontaktnät, vår affärsidé är att agera som en professionell och personlig länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholmsområdet.

Vi hjälper er att hitta eller hyra ut era lagerlokaler på bästa sätt!

Oavsett vilken typ av lokalbehov du har, kan vi på Newoffice hjälpa dig. Vi är ett slipat team av konsulter som i första hand arbetar med exklusiva uthyrningsuppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Vi lotsar även lokalsökande företag till nya lokaler så som butiker, kontor, industri- och lagerlokaler i Stockholm.

Vi har tillgång till hela fastighetsmarknaden för lediga lagerlokaler i hela Stockholm. Utifrån era behov söker vi av utbudet på marknaden och tar fram de alternativ som passar bäst. Vi samordnar visningar och hjälper till med utvärdering av de olika alternativen, fram till kontraktstecknande.

Välj en lyhörd, personlig och kompetent partner för dina lokalbehov

Det våra uppdragsgivare uppskattar är vårt professionella och personliga bemötande. Som säljare är vi både mål- och lösningsorienterade och vi ger alltid snabb återkoppling till våra uppdragsgivare. Vi är också noga med att skapa goda relationer med alla intressenter och är alltid lyhörda inför deras önskemål, behov och krav. Det gör att vi snabbt och smidigt kan hitta rätt hyresgäster till rätt lokal.

Välkommen till Newoffice!


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta