Kontor att hyra i Stockholm

Kontor att hyra i Stockholm

Vi hittar kontor att hyra i Stockholm

När du letar efter ett kontor att hyra i Stockholm är det till oss på Newoffice du ska vända dig. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler och vi erbjuder även rådgivning samt hjälper lokalsökande företag att hitta nya lokaler.

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lokaler i Stockholm.

Låt oss guida dig rätt – Vi hjälper dig hitta kontor att hyra

Idag består Newoffice av ett slipat team av uthyrningskonsulter som primärt arbetar med exklusiva uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Vi tar även hand om lokalsökande företag hitta lediga lokaler att hyra. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång. Vi är därför fullt utrustade att hjälpa dig hitta ett nytt kontor att hyra i Stockholm.

Stort utbud av fastigheter och lediga kontor med fokus på Stockholm

Newoffice hjälper varje år fastighetsägare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgäster till kontor, butiker, lager och industrilokaler. Utifrån era specifikationer och behov söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram de alternativ för kontorslokaler att hyra som passar just er.

Sök efter kontor att hyra i Stockholm – kostnadsfritt!

Som ett företag på jakt efter ett nytt kontor att hyra får ni tillgång till hela vårt utbud av lokaler att hyra – kostnadsfritt. Newoffice samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm kan ni lämna över allt ansvar till oss och fokusera på er kärnverksamhet.

Välkommen till Newoffice!

Nyckelord:
Kontor att hyra Stockholm


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta