Hyra ut lokal i Stockholm

Hyra ut lokal i Stockholm

När du vill hyra ut en lokal i Stockholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss på Newoffice. Vi är inte bara Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler för lager, industri, butik och kontor, vi är dessutom specialister på rådgivning och transaktioner – allt för att du ska få en komplett och professionell partner!

Heltäckande och fokuserad hjälp med uthyrning av lokaler

Som uppdragsgivare från ni hjälp med att hyra ut lokaler för diverse ändamål. Newoffice har lång erfarenhet ar uthyrning av såväl enstaka lokaler som hela fastigheter, och vi åtar oss alla typer av uthyrningsuppdrag.

Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand. Genom vårt engagerande och fokuserade arbete ser vi alltid till att hitta hyresgäster till de lokaler ni vill hyra ut i Stockholm.

Vi hjälper till med allt inom uthyrning:

  • - Projektuthyrning
  • - Lokalförmedling
  • - Analys av uthyrningsobjekt
  • - Analys av marknaden
  • - Rådgivning
  • - Visningar och kontraktsskrivning
  • - Samarbete med reklambyrå, arkitekter och projektledning

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm. Vi består idag av ett kompetent team av marknadens mest kunniga konsulter.

Vi vet därför att vi är rätt partner för dig som vill hyra ut en eller flera lokaler i Stockholm. Välkommen att ta kontakt med oss på Newoffice idag så berättar vi mer!


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta