Hyra lokaler i Stockholm

Hyra lokaler i Stockholm

Vi hjälper dig när du vill hyra lokaler i Stockholm

När du vill hyra lokaler i Stockholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss på Newoffice. Vi är inte bara Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler för lager, industri, butik och kontor, vi är dessutom specialister på rådgivning och transaktioner – allt för att du ska få en komplett och professionell partner!

Heltäckande och fokuserad hjälp med lokaler att hyra

Som uppdragsgivare från ni både hjälp med att hyra ut lokaler för diverse ändamål samt att hitta nya lokaler att hyra. Newoffice har lång erfarenhet av uthyrning av såväl enstaka lokaler som hela fastigheter, och vi åtar oss alla typer av uppdrag. Är du på jakt efter att hyra lokaler i Stockholm är vi den enda partner du behöver kontakta.

Våra uppdragsgivare är allt från börsnoterade fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar, men även hyresgäster som vill överlåta sitt hyresavtal eller hyra ut lokaler i andra hand. Genom vårt engagerande och fokuserade arbete ser vi alltid till att hitta rätt hyresgäst till rätt lokal.

Med oss som din partner får du bland annat:

  • - Ett slipat team med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar
  • - Ett brett och unikt kontaktnät
  • - Personligt och professionellt bemötande
  • - Lyhördhet och intresse för alla önskemål, behov och krav
  • - Tillgång till hela fastighetsmarknaden för lediga kontorslokaler i Stockholm
  • - Kostnadsfri sökfunktion av våra lokaler

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholm. Vi består idag av ett kompetent team av marknadens mest kunniga konsulter.

Då fastighetsmarknaden är komplicerad och komplex, erbjuder vi även rådgivning och specialistkompetens. Vi vill helt enkelt att din affär ska bli så lönsam som möjligt. Vi hjälper till med fastighetsrådgivning och transaktionsrådgivning genom hela processen, allt för att du ska få den absolut bästa lösningen.

Kontakta oss när det är dags att hyra lokaler i Stockholm

Vi vet därför att vi är rätt partner att hjälpa dig som vill hyra lokaler i Stockholm. Välkommen att ta kontakt med oss på Newoffice idag så berättar vi mer!

Nyckelord:
Hyra lokaler Stockholm


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta