Hyra lagerlokal i Stockholm

Hyra lagerlokal i Stockholm

Välkommen till Newoffice. Vi är Sveriges största uthyrningskonsult av lediga lokaler i Stockholm och hjälper mer än gärna till när du behöver hyra lagerlokal, butik, kontor och industrilokal. Som en komplett konsult erbjuder vi även fastighetsrådgivning med fokus på transaktioner och rådgivning.

Som Sveriges största uthyrningskonsult hjälper vi varje år fastighetsägare och företag som sitter fast i hyresavtal, att hitta nya hyresgäster till diverse lokaler så som kontor, butiker, lager- och industrilokaler.

Hyr rätt lagerlokal utifrån era behov & önskemål

Utifrån era specifikationer och behov söker vi av utbudet på lokalmarknaden och tar fram de alternativ som passar just er.

Newoffice samordnar lokalvisningar och hjälper till med utvärdering av de olika lokalalternativen fram till kontraktsskrivande. När ni tar hjälp av oss för att hyra lagerlokal i Stockholm kan ni vara säkra på att vi tar fram de absolut bästa alternativen på marknaden.

Professionellt team med bred kunskap och stort kontaktnät!

Med gedigen erfarenhet och kunskap om uthyrning och rådgivning samt med fastighetsmarknadens största kontaktnät är vår affärsidé att agera som en personlig och professionell länk mellan lokalsökande företag och fastighetsägare som vill hyra ut lediga lokaler i Stockholmsområdet.

Idag består Newoffice av ett professionellt team av uthyrningskonsulter som främst arbetar med exklusiva uppdrag från både fastighetsägare och hyresgäster som vill flytta i förtid. Med olika bakgrunder, erfarenheter och åldrar är vi ett komplett team, och vi har ett brett och unik kontaktnät som bidrar till vår framgång.

Lediga lokaler kostnadsfritt

Som ett lokalsökande företag får ni kostnadsfri tillgång till hela vårt utbud av lediga lokaler. Newoffice samarbetar med i stort sett alla fastighetsägare och övriga lokalmäklare i Stockholm. Då vi har marknadens största utbud av lediga lokaler i Stockholm är det oss ni ska kontakta när vi vill hyra en ny lagerlokal.

Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Att hitta och hyra lagerlokal i Stockholm har aldrig varit så enkelt!


Sök lokal

Välj lokaltyp
Välj område
Sök via karta